Veiling voor het goede doel

Studenten maken zich sterk voor Stichting TAAI

Lansingerland - Mathijs de Rave, Anne Broere en Evan Blom van Elevating Events organiseren op 2 april een online veiling om geld op te halen voor de Stichting TAAI. De veiling begint om 19.00 uur met een inloop en kennismaking met de mensen achter deze stichting die onderzoek naar Cystic Fybrosis financiert. Hierna is de veiling via een streaming te volgen.

Het initiatief is gestart vanuit een opdracht van de Hogeschool Rotterdam. Door de huidige omstandigheden is het een online veiling. Er is een mogelijkheid om kaartjes aan te schaffen via Eventbrite onder de naam: Online veiling Stichting TAAI. Nadat er een kaartje à € 10 is gekocht, is het mogelijk mee te kijken met de livestream waar de producten worden geveild. Naast de veiling is er ook een mogelijkheid om te doneren aan dit goede doel. Dit is mogelijk via de site ‘GoFundMe’ onder het donatiekopje: ‘Evenement voor Stichting TAAI’.
Het evenement is mede mogelijk gemaakt door de steun van onder meer: Stichting TAAI, Muller & Co, Hogeschool Rotterdam.

Jong

Elevating Events is een jong en creatief evenementenbureau, dat is ontstaan vanuit een opdracht van de Hogeschool Rotterdam. Het doel is om voor mooie non-profit stichtingen een mooi evenement te organiseren. Het evenement moet inspirerend en activerend zijn voor de nieuwe en/of bestaande klanten van de stichting.
Kijk op www.elevatingevents.nl voor meer informatie.