Grip en Glans

Lansingerland - Als je ouder wordt, verandert er langzaam veel in je leven. Je kunt te maken krijgen met andere rollen, met het verlies van mensen en met het verlies van plezierige activiteiten. Je kunt soms het gevoel hebben dat je energie mist om de draad van je leven op te pakken en je leven (opnieuw) vorm te geven.

Met de cursus Grip en Glans biedt Welzijn Lansingerland nieuwe mogelijkheden om je tijd op een fijne manier in te vullen. Je leert vaardigheden om zelf actief bij te dragen aan de glans van je eigen leven. Vergroting van het besef van je eigen rol en vanuit bewuste keuzes activiteiten te kiezen die je weer meer glansmomenten kunnen gaan brengen.
Deze cursus wordt landelijk aangeboden en heeft al vele deelnemers weer in een opwaartse spiraal gebracht.
Vanaf 13 mei zal Liesbeth Buiel, één van de ouderenadviseurs van Welzijn Lansingerland, de cursus geven in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek .
De cursus bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten en vindt plaats op maandag van 13.30 tot 15.30 uur. De cursusdata zijn: 13 mei, 27 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni en 24 juni 2024.
De kosten bedragen totaal 50 euro per persoon. Neemt u contact op met Welzijn Lansingerland mocht de bijdrage een probleem zijn.
Meer informatie over de cursus is te vinden op de website: www.welzijnlansingerland.nl/grip-en-glans-cursus/
Na aanmelding zal er een telefonische intake plaatsvinden met Liesbeth. Aanmelden kan ook telefonisch via 010 - 522 55 45 of via info@welzijnlansingerland.nl.