Kennismaken met Humanitas tijdens inloopmiddag

Lansingerland - Geïnteresseerden kunnen op donderdagmiddag 7 maart van 14.00 tot 15.30 uur kennismaken met Humanitas tijdens een inloopmiddag in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek

Een vrijwilligster die al actief is voor Humanitas geeft informatie en beantwoordt vragen over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk en welke vormen van vrijwilligerswerk Humanitas biedt.
Altijd al wat willen doen voor een ander? Humanitas geeft die mogelijkheid. Een kopje koffie samen drinken of wandelen, meegaan naar een instantie, een luisterend oor bieden, zijn voorbeelden van wat je kunt doen voor een ander. Als vrijwilliger sta je naast iemand. Je loopt een tijdje mee op in zijn of haar leven, zodat die persoon zelfstandig weer verder kan.
Humanitas heeft projecten voor verschillende doelgroepen in Lansingerland. Het gaat om mensen die hulp kunnen gebruiken bij hun administratie, nieuwkomers, gezinnen en individuen.
Nieuwsgierig geworden? Kom langs op 7 maart. Je kunt dan eventuele vragen stellen en informatiemateriaal mee krijgen. Wees welkom, de koffie/thee staat klaar!
Informatie: www.humanitas.nl/lansingerland.