Kleding- en speelgoedbeurs De Speelhut

Berkel en Rodenrijs - Speelotheek de Speelhut organiseert op zaterdag 16 maart een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Prins Johan Frisoschool, Oudelandselaan 147 in Berkel en Rodenrijs. De Speelhutbeurs is van 09.00 tot 12.00 uur geopend.

De Prins Johan Frisoschool zal bruisen van activiteit tijdens deze gezellige beurs. Ouders, grootouders en iedereen die op zoek is naar hoogwaardige tweedehands kinderkleding (maat 80 t/m 176) en speelgoed vinden hier een schat aan keuzemogelijkheden.
De toegang tot de beurs is gratis en er is ruime parkeergelegenheid in de omgeving van de school. De koopjes afrekenen kan zowel contant als met pin.

Verkoop kinderkleding en speelgoed

Heb je kinderkleding waar de kinderen zijn uitgegroeid? Of speelgoed waar ze niet meer naar omkijken? Je kan het op de beurs laten verkopen. “We staan met een enthousiast team van vrijwilligers klaar om alles te sorteren en netjes op te hangen en weg te zetten”, aldus beurscoördinator van de Speelhutbeurs, Marjolein Stachorski. "We houden deze beurs twee keer per jaar om zo kinderkleding en speelgoed een tweede leven te geven, het is goed voor het milieu en voor de portemonnee.”
Om te kunnen verkopen heb je een verkoopnummer nodig, deze krijg je door je aan te melden via de website: www.speelhut.nl/beurs.

NLdoet

Ook de Speelhutbeurs doet mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. “We zijn heel blij met de aanmelding van Rotary Lansingerland”, zegt Eveline van Kerkhoven. “De Rotary is geen onbekende bij de Speelhutbeurs, zij hebben al meerdere keren enthousiast meegeholpen maar we hebben nog veel meer plek voor vrijwilligers! Aanmelden kan via de site van NLdoet.