Avondvierdaagse in Bleiswijk

Bleiswijk - Wat begon als onderdeel van een feestprogramma van een jubileumjaar van s.v. Soccer Boys is inmiddels een traditie geworden in Bleiswijk. Een zelfstandig opererende Stichting Avondvierdaagse Bleiswijk (SAB) is al vele jaren de organisator van deze succesvolle en sportieve week. Onder auspiciën van de KWBN maken zij er in de week van 22 tot en met 26 mei weer een prachtige wandelweek van.

De mooie routes gaan onder andere door het recreatiegebied aan de Rotte en zijn geschikt voor de jeugd en voor volwassen wandelaars. Aan het eind van deze sportieve week ligt er een mooie herinnering klaar waar men super trots op mag zijn.
De wandelaars starten alle avonden om 18.30 uur vanuit de kantine vanSoccer Boys op sportpark Het Merenveld; zij kunnen zich op de maandag- of dinsdagavond vanaf 18.00 uur laten inschrijven. Dit kan individueel maar ook als groep van tenminste twaalf personen. Voor die groepen geldt een groepskorting. Scholen zijn vooraf al geïnformeerd en kunnen zich eerder laten inschrijven door het ophalen van inschrijfformulieren.
Het inschrijfgeld bedraagt voor groepen € 4,50 p.p. Andere deelnemers betalen: tot 14 jaar € 5 en ouder € 5,50 p.p. Er zijn twee afstanden waar men naar eigen keuze aan kan deelnemen: 5 en 7 kilometer per avond.
Op de afsluitende vrijdagavond is er een prachtige en feestelijke intocht met tijdens het afleggen van de laatste kilometers begeleiding van muziek.
De organisatie doet een beroep op de deelnemers om de natuur niet te belasten met restafval, zoals papier of plastic, en stelt dan ook afvalzakken ter beschikking. Ook vraagt de organisatie aan de wandelaars om de routes die bij de start verkrijgbaar zijn, zo te bewandelen zoals die is omschreven. Dit is voor uw en jouw eigen veiligheid. Uiteraard dienen alle deelnemers instructies van de verkeerbegeleiders op te volgen. Informatie: tel. 010-5212469. Voor-inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar op de Platanendreef 2 te Bleiswijk.