Lansingerland - Er zijn binnen de gemeente Lansingerland veel mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Maar welke klus past bij jou? Op de informatiebijeenkomst / open inloop van het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland kunnen ze je helpen bij het vinden van vrijwilligerswerk die bij jou past.
De eerstvolgende open inloop is op donderdag 11 mei van 10.00 tot 13.00 uur in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2 te Bleiswijk. Er zal een korte presentatie worden gegeven over vrijwilligerswerk binnen de gemeente Lansingerland. Hierna is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te bekijken welk(e) korte of lange klus / project, organisatie en/of werkzaamheden bij je passen.
Het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland is het centrale punt voor vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of telefonisch 010 - 522 55 45.
De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk zijn te vinden op www.viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.