Concert at the Park knalt de tent uit

Bergschenhoek - Eindelijk mochten de kurken van de fles. Na drie jaar is het De Ronde Tafel 136 gelukt een geweldig feest neer te zetten. De kaarten voor Concert at the Park waren volledig uitverkocht en dat is mooi voor de goede doelen: Hospice Lansingerland, Stichting Jarige Job, Voedselbank Lansingerland, Dierenweide Leeuwenkuil en Dierenweide ´t Ezelsbruggetje.

De roze, immens grote tent, werd begin vorige week neergezet. Om 'm te zekeren werd nog wat extra versteviging de grond in geslagen wat resulteerde in een gesprongen waterleiding. Even leek het feest letterlijk in het water te vallen, maar aannemers, Dunea en de gemeente Lansingerland hebben er alles aan gedaan om de boel weer droog te krijgen en te repareren.

Genieten

Aan het eind van de middag stroomden de bezoekers naar het festivalterrein in het Annie M.G. Schmidtpark, naast de Windas. De 3B-Bus zorgde 's middags voor vervoer van en naar het parkeerterrein bij het gemeentehuis.
De gasten op het VIP-dek, ook volledig uitverkocht, werden getrakteerd op heerlijke gerechtjes en drankjes. Voor de andere bezoekers aan het festival stonden foodtrucks klaar waar gelegenheid was een hapje te kopen.
Begin van de zaterdagmiddag werd bekend dat Tino Martin vanwege ziekte niet aanwezig kon zijn. Hij werd vervangen door Frans Duits en Xander de Buisonjé.
De 3400 bezoekers aan Concert at the Park konden zich verder uitleven op muziek van La Fuente, John West,DJ Maurice, Rowan Pierot, Diaz & Bruno, Bizzey, Q-Music Foute Uur, Marco Kraats en She & Me voor ieder wat wils.

2024

De datum voor het Concert at the Park editie 2024 is inmiddels bekend: zaterdag 23 maart (datum onder voorbehoud), kijk op de Facebook pagina van Concert at the Park.