De Ark organiseert HIKE

Berkel en Rodenrijs – Wandelen samen met buurtgenoten, familie of collega’s, met onderweg een aantal spelelementen. Dat is in het kort samengevat wat een HIKE inhoudt. Zaterdag 25 mei is er weer één in Berkel en Rodenrijs en omgeving. Je kunt je aanmelden bij de organisatie. Bedenk wel eerst een originele naam voor je team.

De HIKE wordt georganiseerd vanuit de Gereformeerde kerk De Ark aan de Oranjestraat 2 in Berkel en Rodenrijs. Initiatiefnemers zijn Jan van den Beukel, Aafke Neelis, Tom Lous en Corien Hoogerbrugge. Het leuke van dit evenement is dat het openstaat voor iedereen die van wandelen en gezelligheid houdt. Als die ingrediënten op jou van toepassing zijn, dan roepen de organisatoren je op een team samen te stellen (minimaal 6 en maximaal 8 personen) en je aan te melden. Overigens kun je je ook individueel opgeven. Dan word je bij een team ingedeeld. Ook leuk, ontmoeting met mensen die je misschien niet kent.

Een dagje op stap

De teams starten ’s morgens met tussenpozen na elkaar, zodat zij elkaar niet voor de voeten lopen. Gedurende de dag komen zij elkaar soms tegen, onder andere bij de lunchlocatie. De dag wordt afgesloten met een laatste opdracht aan het begin van de avond bij De Ark. Daar worden alle deelnemers verwacht. Daarna zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De HIKE duurt ongeveer zes uur en bestaat uit het wandelen van een uitgestippelde route door de natuur in onze omgeving en het doen van een aantal, soms ludieke, opdrachten. Tussendoor zijn er pauzes en is er ergens op locatie een lunch. Voor iets te drinken en te eten wordt gezorgd. Om de kosten te dekken wordt per persoon een inschrijfbedrag van € 20,00 gevraagd.

Aanmelden

Meld je zo snel mogelijk aan. Dat kan als team, maar als het je niet lukt een team te formeren dan zijn individuele aanmeldingen ook mogelijk. Iedereen is van harte welkom mee te doen.
Tot slot: de organisatie heeft ook mensen nodig die op de verschillende locaties een post willen bemensen.
Aanmelden/informatie: https://bit.ly/hike-2024 of stuur een mail naar Hike-Berkel@outlook.com.