Lansingerland - Wil je vrijwilligerswerk doen, maar wil je weten wat er bij jou past? Kom dan naar de Open inloop van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Lansingerland op woensdag 15 februari van 10.00 tot 12.00 uur in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek.
Medewerkers van het VIP zijn beschikbaar om je vragen over vrijwilligerswerk in Lansingerland te beantwoorden. Je kunt zonder afspraak binnenlopen.
Er worden in Lansingerland op veel verschillende plekken vrijwilligers gezocht. Mensen die helpen bij activiteiten, bestuursleden, mensen die als Maatje met iemand willen optrekken, handige mensen of mensen met groene vingers... noem maar op.
NLDoet 2023 vindt dit jaar plaats op 10 en 11 maart. Ook hiervoor hebben organisaties diverse leuke projecten aangemeld en kunnen vrijwilligers zich aanmelden om op één of beide dagen te helpen.
Het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland is bereikbaar via info@viplansingerland.nl of telefonisch 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk zijn te vinden op www.viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.