Voorstelling toneelvereniging 't Foetligt kan eindelijk doorgaan

Berkel en Rodenrijs - Vrijdagavond 11 en zaterdagavond 12 november zal ’t Foetligt 'Vreemde Vogels en Rare Mensen' opvoeren, een luchtig blijspel geschreven door Adriaan Noordergraaf.

Het stuk speelt zich af op Ameland. Hoe alles in z’n werk gaat? Dat kunt u beter zelf komen bekijken.
Jeroen v. d. Berg heeft ook dit jaar het licht en geluid voor zijn rekening genomen. Tijdens het repeteren is er reeds veel voorpret voor de spelers geweest, souffleuse Lidy Alblas weet daar alles van met alle vrije improvisaties die er tussendoor schoten. Tanja Groeneveld heeft als grimeuse weer alle gelegenheid de spelers er gekleurd op te zetten. Regisseur Herman Veenman is dan ook content met het eindresultaat. Deze voorstelling mag u niet missen.
Zaal Rehoboth, Wilhelminastraat. Beide avonden aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Entree : € 8,50. Voorverkoop : Primera, Wilhelminastraat ( zolang de voorraad strekt).
Toegangskaarten die gekocht zijn voor vrijdagavond 13 maart 2020 zijn geldig op vrijdagavond 11 november 2022 en de toegangskaarten gekocht voor zaterdagavond 14 maart 2020 zijn geldig op zaterdagavond 12 november 2022. Mocht u door omstandigheden toch van avond moeten wisselen neem dan contact op met Herman Veenman tel.: 06 201 33 222.