Bleiswijk - Op zaterdag 1 oktober vindt van 9.00 tot 12.00 uur de Kledingbeurs Bleiswijk plaats. Locatie van de tweedehandskinderkledingverkoop is de Anne Frankschool. Naast kleding worden ook schoenen verkocht (maximaal twee stuks inleveren).
Inleveren van kleding en schoenen kan op de Anne Frankschool aan de Lijsterlaan 8 op donderdag 29 september van 19.00 tot 20.00 uur en vrijdagochtend 30 september van 9.00 tot 12.00 uur. Let op; vraag vooraf een klantnummer aan via kinderkledingbeursbleiswijk@gmail.com.
Deelnemers aan de beurs kunnen maximaal 35 stuks kleding vanaf maat 86 inleveren. De minimumprijs is € 0,50. Er is geen plek voor speelgoed. De kleding en schoenen moeten in goede staat zijn, schoon, heel en niet verwassen of gepild. Alle kleding hangt op hangers en op soort en maat. Van de verkoop op zaterdag is zeventig procent van de verkoopprijs voor de aanbieder. Dertig procent van de opbrengst gaat naar een wisselend goed doel. Betalen kan cash of via een QR-code.
Dit keer gaat een groot deel van de opbrengst naar de jeugdprogrammering van Theater ‘t Web. Naast voorstellingen voor volwassenen is er elke maand een kindervoorstelling, op de derde zondag van de maand. De gedoneerde kleding gaat naar de Kledingbank Zoetermeer. Zij schenken dit aan iedereen die het financieel niet redden kleding en schoeisel voor zichzelf en/of het gezin aan te schaffen.
Contactpersoon: Leoniek Gabry, kinderkledingbeursbleiswijk@gmail.com of bezoek facebook.com/kledingbeursbleiswijk.