Opperdepop werd één groot muziekfeest

Bergschenhoek – Het Opperdepop Festival dat donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 september werd gehouden is een groot succes geworden. De bezoekers hebben genoten van fantastische muzikale optredens en heerlijke gerechten van lokale restaurants.

Met een gezellig drukke donderdag en twee uitverkochte weekenddagen mag de organisatie terugkijken op een geslaagd festival. De organisatie maakt zich dan ook met veel plezier op voor de volgende editie op 7, 8 en 9 september 2023.
Het culinaire festival vond plaats op het evenemententerrein naast zwembad De Windas in Bergschenhoek. Met optredens van onder andere DI-RECT, Guus Meeuwis, BLØF, Suzan & Freek, Miss Montreal, Duncan Laurence en Alain Clark werden bezoekers getrakteerd op geweldige optredens. De sfeer zat er alle dagen goed in.
Ook de restaurants en barren trokken veel bezoekers. Er werden heerlijke gerechten geserveerd en ook voor de diverse drankjes bestond uiteraard veel belangstelling. Het weer leek de pret nog even te gaan bederven, maar uiteindelijk heeft de zon volop geschenen en trotseerden de bezoekers de buien met poncho’s en regenjassen.
Elders in deze krant een uitgebreider verslag van dit geslaagde evenement.