Round Table Run krijgt een vervolg

Lansingerland - Vorig jaar vond de eerste editie plaats van de Round Table Run. Met heerlijk weer, gezellige mensen en een mooi programma beleefden de deelnemers een prachtige dag en werd een schitterend bedrag van € 25.500 voor goede doelen in Lansingerland opgehaald. Zaterdag 10 september wordt van 11.00 tot 20.00 uur de tweede editie gehouden.

Initiatiefnemers zijn de mannen van de Ronde Tafel 136. Zij zetten zich vrijwillig in om deze rally samen met RevWorks te organiseren. Alle (meer)opbrengsten gaan direct naar lokale doelen in Lansingerland. Afgelopen jaar werden de Stichting Make-a-wish, de Najaarstrucktour en speeltuin de Kievit met een bijdrage ondersteund.
Dit jaar zal de route lokaler worden gehouden en zal er nog wat gelegenheid zijn elkaar te ontmoeten.
Meer details volgen snel op de website, maar de inschrijving is alvast geopend. Er kunnen evenals vorig jaar maximaal 100 auto’s meerijden.
Deelname kost € 250 per auto (twee personen). Het thema dit jaar wordt nog even geheim gehouden. Hierover volgt later meer informatie. Dat geldt ook voor de goede doelen. Er is nog ruimte voor suggesties, laat het de organisatie weten.
Kijk op de website www.roundtable.run.nl voor inschrijving en informatie.