Samen Lansingerland

In de herfstvakantie extra activiteiten Jeugd- en Jongerenwerk

Lansingerland - In de herfstvakantie organiseert het jongerenwerk van STJJMH allerlei activiteiten voor jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Doe mee en meld je aan. Deelname is gratis.

Het jongerenwerk verzorgt op maandag 18 oktober in samenwerking met Martial Fit een kickboks clinic in sporthal De Ackers, Groenweg 27a in Bergschenhoek. Van 14.00 tot 15.00 uur kunnen jongeren kennis maken met kickboksen. Aanmelden kan via Lansingerland@stjjmh.nl, vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en je leeftijd. Deelname is gratis.

The Hangout day

Woensdag 20 oktober is er van 12.00 tot 17.00 uur een dag vol toffe activiteiten in The Hangout aan de Götzenhainsingel in Bleiswijk. Ben je tussen de 13 en 18 jaar dan kun jij ook meedoen. Op het programma staat een FIFA 22 en/of Fortnite toernooi. Leer de laatste Tiktok dansjes of maak kennis met kickboksen met Martial Fit. Buiten is er een graffiti workshop waar je een eigen kunstwerk kunt maken. Op het sportveld is er 3x3 basketbal. Jongeren kunnen zich voor een of meerdere activiteiten aanmelden via Lansingerland@stjjmh.nl, vermeld daarbij aan welke activiteiten je mee wilt doen, je naam, leeftijd en telefoonnummer. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht!

Zaalvoetbaltoernooi

Er is ook gelegenheid te voetballen. Op donderdag 21 oktober wordt van 13.00 tot 16.00 uur een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in sporthal de Ackers in Bergschenhoek. Geef je op met je eigen team van minimaal vijf en maximaal acht vrienden en laat zien dat jullie de beste zijn van Lansingerland. Er wordt in twee verschillende categorieën gespeeld: 13 t/m 15 jaar en 16 t/m 18 jaar. Geef je snel op via Lansingerland@stjjmh.nl, vermeld daarbij jullie teamnaam, namen, telefoonnummers en leeftijden. Deelname is gratis. En ook hier is opgeven verplicht.

Heb je vragen of wil je meer weten over jeugd- en jongerenwerk in Lansingerland, check dan Insta @jongerenwerklansingerland en blijf op de hoogte van hun activiteiten.

Samen Lansingerland

Zit je met vragen waar je niet uitkomt? Blijf niet tobben. Kijk op www.samenlansingerland.nl “ik zoek hulp”. Daar vind je naast Jeugd- en Jongerenwerk altijd wel een organisatie waar je je vraag kunt stellen en die je verder kan helpen. Bellen of mailen kan ook, tel. 010 - 3101012, info@samenlansingerland.nl of loop binnen bij de Samen Lansingerland inlooppunten:
-maandag 13.00-15.00 uur in De Leeuwerik te Bleiswijk,
-donderdag 09.00-11.00 uur in Ontmoet! te Bergschenhoek,
-vrijdag 18.30-20.00 uur in de Bibliotheek te Berkel en Rodenrijs.