Durft u ook te kiezen voor Meer Smaak in uw leven?

Berkel en Rodenrijs – Als gepassioneerde liefhebber van koffie en thee, vertelt Berry van der Meer over de oprichting van zijn koffie- en thee bedrijf ‘Meer Smaak’. Geïnspireerd door zijn huidige werk als accountmanager bij een Italiaans espressomachine merk, heeft Berry vele soorten koffie en thee mogen proeven. Daarom heeft Berry één belangrijk doel voor ogen en dat is dat u de lekkerste koffie en thee drinkt en dat uw smaakpapillen voorzien worden van een nieuwe smaakbeleving.

Doordat Berry bijna vijf jaar in de koffiebranche actief is en kennis heeft gemaakt met de beste koffiesoorten, weet hij precies hoe de kwaliteit van een excellente koffieboon hoort te zijn. Omdat Berry zich ook verdiept heeft in de pluk-, brand-, - en verwerkingsprocessen van de koffieboon, weet hij als geen ander waarom de ene koffie lekkerder smaakt dan de ander.

Lumineus idee

Berry kreeg daarom het lumineuze idee om de best geselecteerde koffiebonen aan te bieden aan koffieliefhebbers van zijn nieuw te openen bedrijf. Tijdens het denkproces om zijn bedrijf op te starten had Berry een aantal belangrijke voorwaarden voor zichzelf gesteld; namelijk dat de boeren een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Ook is een duurzame recycling verpakking voor Berry een absolute voorwaarde en hier heeft hij bij de oprichting ook zorgvuldig aandacht aan besteed.

Persoonlijke bezorging

Berry heeft zijn assortiment met veel zorg samengesteld, hij vindt het belangrijk om zijn producten persoonlijk bij u af te leveren. Dat doet hij elke dinsdag en vrijdag. Bezorging is exclusief voor inwoners van de gemeentes Pijnacker,-Nootdorp, Delfgauw, Oude Leede en de gemeente Lansingerland, oftewel gemeenten in het Oostland. Berry zal bij levering van uw bestelling, indien gewenst, advies op maat geven over uw zetproces. Dit proces is eveneens een belangrijk aspect voor uw smaakbeleving. Woont u echter buiten het Oostland, dan worden de koffiebonen per post aangeboden.
Door zijn professionele kijk op koffie heeft Berry inmiddels al heel wat nieuwe koffieliefhebbers aan zijn koffiebedrijf 'Meer Smaak' weten te binden.

Wilt u een Proefpakket bestellen? Ga dan naar de website van 'Meer Smaak' en plaats vandaag nog uw bestelling. Berry van der Meer van 'Meer Smaak' geeft tot en met vrijdag 15 oktober 2021 10% kennismakingskorting. Profiteer hiervan en gebruik de kortingscode: MEERSMAAK2021 op www.meer-smaak.nl. 'Meer Smaak' is ook actief op Facebook: @meer.smaak en Instagram: @meer.smaak.