Opening Pedicurepraktijk Arrina Strik in gebouw De Klaver

Bergschenhoek - Arrina Strik is een bij Provoet aangesloten medisch pedicure. Nadat ze jarenlang als ambulant pedicure in de omgeving van Rotterdam heeft gewerkt, was ze toe aan een vaste werkplek. Deze vond ze in gebouw De Klaver, Noorderparklaan 4 te Bergschenhoek.

In haar praktijk behandelt Arrina volwassenen én kinderen. “Als u kiest voor een basisbehandeling dan desinfecteer ik uw voeten, knip uw nagels, verwijder overtollig eelt en behandel een likdoorn, kloof, ingegroeide en sterk verdikte nagels. De afwerking van nagels en eeltplekken gebeurt mechanisch. Aan het eind van de behandeling worden uw voeten met crème ingesmeerd. Deze basisbehandeling kost € 39,50 en duurt 45 minuten”, vertelt Arrina.

Waarom gaat u naar de pedicure?

Arrina: "U kunt klachten hebben en die vakkundig willen laten behandelen. Of u hebt diabetes, dan is een goede voetverzorging van groot belang." Ook daar is Arrina voor opgeleid. "Het kan ook zijn dat u uw voeten gewoon eens lekker wilt laten verwennen. Alles kan en is bespreekbaar. Ik wil graag een laagdrempelige pedicure zijn, vandaar ook mijn intrek in De Klaver, middenin een woonwijk.”

Deelbehandelingen

Ook voor deelbehandelingen of behandeling van andere voetklachten zoals een likdoorn, kloof, sterk verdikte nagel, ingroeiende nagel of een wrat staat de praktijk van Arrina open. Ze biedt ook speciale behandelingen voor kinderen, tegen een gereduceerd tarief, want kinderen kunnen voet- of teen(nagel)klachten hebben wat niet onderschat mag worden. Of wilt u uw voeten verwennen met een voetreflexmassage en/of uw nagels laten lakken? Ook daar kan Arrina u mee van dienst zijn. Lakken kan met gellak voor een langdurig resultaat of met zuurstofdoorlatende nagellak van Depend.
In haar praktijk zijn tevens diverse verzorgingsproducten verkrijgbaar. Als voorbeeld noemt Arrina het product Funghi Clear. “Dit product staat geregistreerd als medisch hulpmiddel en is effectief tegen voet- en nagelschimmel en is aanbevolen door professionals. Met de overige producten kunt u kennis maken als u mijn praktijk bezoekt.”

Afspraak maken

Wie vóór 1 november 2021 een afspraak maakt, ontvangt zolang de voorraad strekt een Sudocare voetencrème.
Praktijk Pedicure Arrina Strik is gevestigd aan de Noorderparklaan 4 te Bergschenhoek (gebouw De Klaver) en is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 195 061 46. “Laat bij geen gehoor een bericht achter dan bel ik u zo snel mogelijk terug.”
Openingstijden: maandag en donderdag van 08.00-18.00 uur, dinsdag en vrijdag van 08.00-14.00 uur, gesloten op woensdag, zaterdag en zondag.