Een persoonlijk afscheid met Bijzonder Vaarwel

Lansingerland - Het verlies van een dierbare is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis, waarbij afscheid nemen op een bijzondere manier troost kan bieden. Bijzonder Vaarwel, een onafhankelijke uitvaartonderneming, gelooft in de kracht van afscheidsrituelen die recht doen aan de individualiteit van elk mens.

In een tijd waarin traditionele uitvaarten nog steeds de norm lijken te zijn, biedt Bijzonder Vaarwel een verfrissende kijk op afscheid nemen. Het idee dat elk afscheid persoonlijk en uniek mag zijn omdat elk mens dat is, vormt de kern van hun visie. Geen standaard uitvaart, maar een viering van het leven van de overledene.
Bijzonder Vaarwel neemt de organisatie van het afscheid volledig of gedeeltelijk uit handen en erkent daarbij de diversiteit van wensen en zoekt samen met nabestaanden naar de perfecte locatie. Een locatie die niet alleen herinneringen koestert, maar ook een eerbetoon is aan het leven dat geleefd is. Echter, het streven naar perfectie houdt niet op bij de locatie. Het omhulsel, het vervoer, de muziek, de afscheidsteksten en zelfs de kleinste details dragen bij aan het unieke karakter van het afscheid. Bijzonder Vaarwel begrijpt dit en gaat nauwgezet te werk om ervoor te zorgen dat elk aspect van de uitvaart een reflectie is van de persoonlijkheid en het leven van de overledene.

Persoonlijke betrokkenheid

Eén van de sterke punten van Bijzonder Vaarwel is de persoonlijke betrokkenheid van Wendy en Joyce gedurende het hele afscheidsproces. Als vertrouwde gezichten staan zij de nabestaanden bij, van het eerste contact tot de begeleiding tijdens de afscheidsweek. Hierbij benadrukken zij dat een ieder vrij is om zijn of haar uitvaartbegeleider te kiezen, ongeacht een eventuele overlijdensverzekering bij een grote verzekeraar. Bijzonder Vaarwel neemt de afstemming met de verzekeraar uit handen, waardoor een persoonlijk en uniek afscheid binnen handbereik ligt, zonder dat dit per se duurder hoeft te zijn.
Bijzonder Vaarwel is toegewijd aan het leveren van kwaliteit binnen ieder budget. Als onafhankelijke uitvaartonderneming adviseren zij zonder financieel belang, met als doel het bieden van troost en een waardig afscheid dat past bij de unieke persoonlijkheid van degene die is overleden.
Voor vragen of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Bijzonder Vaarwel via 010 - 3046373 of info@bijzondervaarwel.nl.