Open Rotterdamse Inline Kampioenschappen

Successen voor Schaats & Inline Lansingerland

Lansingerland - Vrijdagavond 10 september werden de Open Rotterdamse Inline Kampioenschappen in combinatie met de Dave van Dam cup georganiseerd op de inlinepiste van Schaats & Inline Lansingerland en SVR. Ook een aantal kinderen van Schaats & Inline Lansingerland hadden zich hiervoor ingeschreven.

Het kampioenschap was voor alle leeftijden. De jongste deelnemer was 6 en de oudste 50+. Er waren verschillende onderdelen waaraan deelgenomen werd en wat op tijd ging. Er werd begonnen met een one lap (zo snel mogelijk één rondje op de piste) daarna voor de kleinste een 300 meter en de anderen een 500 meter sprint. Vervolgens hadden de jongsten nog een hindernisparcours en de oudste een puntenkoers. Gelukkig is er goede verlichting langs de baan want het werd al donker. Het was erg leuk om te zien hoe betrokken iedereen was en ook het enthousiasme van de ouders langs de baan. Dat mocht gelukkig weer. Iedereen werd aangemoedigd en reed fanatiek hun wedstrijd.
Na afloop was de prijsuitreiking, wat natuurlijk altijd spannend is. Bij de jongens pupillen 4 werd Joep 1e en Siem werd 1e bij de pupillen 3. Bij de pupillen 2 werd Moreno 3e en Bas mocht de beker voor de 2e plek meenemen. Mayuri was tijdens de 300m ten val gekomen maar had alsnog een mooie 5e plaats bij de meisjes pupillen 2. In deze categorie werd Senna 2e en Felice stond op het hoogste schavot. De pupillen 1 was een groot deelnemers veld en daar ging het er heel snel aan toe waar Fiore een knappe 4e plek had. Het was zeer geslaagd voor de leden van SIL