Inschrijving Jodocus Jeugdfestival geopend

Berkel en Rodenrijs - Na een bewogen jaar ziet het ernaar uit dat er deze zomer weer een klein feestje gebouwd kan worden. Met het openen van de inschrijvingen wil de organisatie van het Jodocus Jeugdfestival inventariseren met hoeveel deelnemers zij rekening kan houden.

Om de verspreiding van het coronavirus te blijven voorkomen houdt de organisatie zich aan de richtlijnen die het RIVM en de Rijksoverheid hebben opgesteld. Aangezien het op dit moment nog niet is toegestaan om evenementen te organiseren, kan nog niet worden bevestigd dat het jeugdfestival deze zomer gaat plaatsvinden. De organisatie heeft verschillende scenario's gemaakt, die in verschillende situaties uitgevoerd kunnen worden deze zomer. Uiteraard hopen ze dat ze weer een knallend jeugdfestival mogen neerzetten.

Inschrijving geopend

Het jeugdfestival zal deze zomer plaatsvinden van 17 tot en met 19 augustus. Inschrijven kan via https://jodocusjeugdfestival.nl . Dit jaar is het inschrijfgeld eenmalig verlaagd naar € 7,50. Na de inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met de factuur en rekeninggegevens. Het geld graag pas overmaken wanneer bevestigd is dat het Jodocus Jeugdfestival deze zomer doorgaat. Dit zal de organisatie u via de nieuwsbrief en facebook laten weten.
Uiteraard zijn zij ook deze zomer op zoek naar leiding. Heb je geen vakantie gepland en wel zin om een feestje te bouwen? Inschrijven kan via https://jodocusjeugdfestival.nl/index.php/actueel/inschrijving-leiding .