Geslaagd en nu?

Lansingerland - Tijd over? Wil je iets betekenen voor de ander en jezelf? Actieweek gemist en toch op zoek naar vrijwilligerswerk? Op donderdag 17 juni is er een open inloop bij het VIP Lansingerland.

Juist nu zien we dat mensen graag iets voor een ander willen doen. In Lansingerland is er een vrijwilligers vacaturebank (viplansingerland.nl/vacaturebank) waarin de lokale mogelijkheden en oproepen staan. Neem eens een kijkje en vindt een klus die bij je past.
Liever persoonlijk contact met een medewerker van het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP – Lansingerland? Dat kan! Op donderdag 17 juni tussen 15.00 – 17.00 uur is er weer een open inloop. Deelnemers kunnen dan het vrijwilligers talentenspel spelen. Dit biedt leuke en soms verrassende inzichten welk vrijwilligerswerk bij je past.
Komt een afspraak overdag niet uit? Maak dan, voor 16.00 uur, een afspraak voor donderdagavond 17 juni via info@viplansingerland.nl of 010 5 22 55 45. Deze afspraken zijn online of telefonisch.
Het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland is het centrale punt voor vrijwilligerswerk in Lansingerland. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk vindt u op www.viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.