Een middag- en een avondconcert

Eindelijk weer een concert met publiek in de Berkelse Dorpskerk

Berkel en Rodenrijs - Na een concertloze periode staan de deuren van de Berkelse Dorpskerk zaterdag 19 juni eindelijk weer open voor publiek. Bij het middag- en avondconcert mogen vijftig bezoekers per concert aanwezig zijn. In dit Muzikale Vrienden Concert kan het publiek luisteren naar muziek van trompettist Henk-Jan Drost en organist Arjan Breukhoven.

Tijdens het concert zullen beide musici tevens hun nieuwste cd presenteren. Een aantal maanden geleden werd de cd Share op internet gepresenteerd. Van deze cd zullen stukken gespeeld worden zoals het indrukwekkende In His love, maar ook een sprankelend stuk als A taste of Honey. Henk-Jan bespeelt zijn trompet, maar ook zijn fraaie bugel, Arjan Breukhoven zal het orgel bespelen.

Kaarten

Omdat er per concert vijftig bezoekers mogen worden verwelkomd zullen op 19 juni twee concerten worden georganiseerd. Om 17.00 uur zal het middagconcert beginnen en om 20.00 uur het avondconcert. Kaarten kosten € 12,50 en zijn te bestellen via tickets@arjanbreukhoven.nl . Kaarten kunnen snel uitverkocht zijn, dus snel bestellen is aanbevolen.

Concertserie

Dit concert is het tweede concert in de serie Muzikale Vrienden Concert. Eerder speelde Arjan een orgelconcert online. In september en oktober zullen nog twee concerten worden georganiseerd. Op 4 september kruipt tenor Marten Smeding in de huid van Luciano Pavarotti en op 9 oktober The Last Night of the Proms. Een spectaculair orgelconcert met highlights van de Engelse evenknie.
Kijk voor meer informatie over de concertserie op www.arjanbreukhoven.nl .