Top occasions en service onder één dak!

Bergschenhoek - MG Occasion Center is sinds 1 mei 2021 te vinden aan de Weg en Bos 16 - 16a. Matthijs Gelderblom (28) is de eigenaar van de luxe nieuwe showroom en werkplaats. U kunt hier terecht voor de in- en verkoop, onderhoud en reparatie van personen- en bedrijfsauto’s, caravans en campers. MG Occasion Center is van een jonge onderneming uitgegroeid tot een merk dat bekend is in Lansingerland en omstreken. Tot 31 augustus 2021 geldt een leuke openingsactie: APK keuring voor € 19,95 inclusief BTW en 10% korting op de arbeid!

Naast zijn studie small business & retail management is Matthijs in 2015 als bijbaantje begonnen met het in- en verkopen van auto's. Eerst naast zijn huis en later in een bedrijfspand in Bleiswijk. In die tijd besteedde hij al het onderhoud en reparatiewerk uit. Toen hij het huidige pand aan de Weg en Bos is betrokken besloot hij een nieuwe, luxe showroom met een moderne werkplaats te starten, zodat hij ook het onderhoud en reparatiewerk in eigen hand kon nemen. De werkplaats wordt geleid door Daniël, een autotechnicus en keurmeester met jarenlange ervaring met verschillende merken in de autotechniek. Samen kunnen zij met MG Occasion Center het complete plaatje bieden.
Per jaar worden ruim 300 auto's in- en verkocht. Alle auto's worden voor de verkoop compleet nagekeken en zonodig gerepareerd. "Onze insteek is dat mensen een jaar moeten kunnen rijden zonder onderhoud, na aanschaf van een auto bij ons", zegt Matthijs. "We zijn een jong en transparant bedrijf waar de klanten weten waar ze aan toe zijn. Alle werkzaamheden worden in overleg met de klant uitgevoerd. We leveren kwaliteit en kunnen naast het normale onderhoud en reparatiewerk ook andere werkzaamheden uitvoeren zoals uitdeuken zonder spuiten, montage van accessoires, ramen tinten, alles is mogelijk".

Caravans en campers

U kunt bij MG Occasion Center ook terecht voor de in- en verkoop van caravans en campers. In de werkplaats is bewust gekozen voor het modernste apparatuur en gereedschap zoals hefbruggen, banden- en aircomachines, diagnose software en speciaal gereedschappen zodat zowel personenauto’s als bedrijfsbussen en campers van particuliere en zakelijke klanten onderhouden en gerepareerd kunnen worden. Zo heeft MG Occasion Center top occasions en service onder één dak.
Informatie: https://mgoccasioncenter.nl/