Tine's hobbytechniek

Berkel en Rodenrijs - Je komt ogen tekort als je binnenstapt in het pand van Tine's hobbytechniek. De wanden zijn behangen met oneindig veel borduur- en knooppakketten, een walhalla voor elke handwerkliefhebber. Ga gerust eens langs op de Berkelse Poort 67, misschien ontdekt u een nieuwe hobby.

In de knusse winkel is een grote keuze te vinden van zowel voorbedrukte - als telpakketten, van verschillende merken zoals Vervaco, LaArte, Permin of Copenhagen en DMC.
De voorbedrukte kussenpakketten lopen momenteel het beste. De pakketten worden compleet geleverd met een voorbedrukte afbeelding op stramien en het benodigde borduurgaren. Naast de bestaande maat 40 x 40 centimeter zijn er nu ook pakketten van 20 x 80 centimeter; deze kussens kunnen als tochtkussen worden gebruikt. Leuk om te maken en om cadeau te doen. De kussenpakketten zijn te leveren met allerlei voorstellingen zoals Hello Kitty, Disney en Maya de Bij, maar ook mooie stillevens en natuurvoorstellingen, teveel om op te noemen!
Ook de telpakketten zijn er in allerlei varianten. Hiervoor heeft Tine ongeveer 500 kleuren borduurzijde op voorraad. Voor wie met de smyrnanaald aan de gang wil zijn er genoeg knooppakketten om uit te kiezen. Naast de borduur- en telpakketten zijn er nog tal van andere artikelen die geborduurd kunnen worden zoals geurzakjes, boekenleggers, slabbetjes, dekservetten en tafellopers. Of leuke kleine borduurpakketjes voor kinderen. In de winkel kan Tine er alles over vertellen.
Ook kan Tine hulpmiddelen leveren die bij het borduren gebruikt kunnen worden, zoals naai- en borduurmandjes, loepen en borduurringen.

Bestellen of advies

Alle pakketten kunnen ook via internet besteld worden op www.tineshobbytechniek.com en worden wereldwijd verstuurd.
Heeft u een vraag over een bepaald pakket of over een bestelling? Stuur een email naar borduurtechniek@hotmail.com of bel 06 – 430 22 663 of +010 – 5114488. Tine staat u graag te woord.
De winkel aan de Berkelse Poort te Berkel en Rodenrijs is open op: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.