Opperdepop Festival duurt drie dagen!

Lansingerland – Opperdepop gaat dit jaar door en wordt gehouden op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021, een dag langer dan de eerste editie in 2019. Tijdens het festival staan de leukste artiesten centraal en kunnen bezoekers genieten van heerlijk eten en drinken bij restaurants uit de regio die tijdens het festival een pop-up restaurant runnen.

Het festivalterrein ligt aan het Pluk van de Pettefletpad in het Annie M.G. Schmidtpark. De ingang van het festival ligt aan de parkzijde van de Raadhuislaan. Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets. Er is een grote fietsenstalling. Ook is er een kiss & ride punt. Auto’s kunnen worden geparkeerd bij het gemeentehuis aan de Tobias Asserlaan.

Line-up

Helaas kon het festival vorig jaar vanwege corona niet doorgaan. Gelukkig hebben dezelfde artiesten die vorig jaar zouden optreden, toegezegd op te treden.
Op donderdag 9 september zijn dat Duncan Laurence, Guus Meeuwis en Shaky Ground.
Vrijdag 10 september zullen BLØF, Niels Geusebroek en DI-RECT het podium betreden.
Het festival wordt afgesloten op zaterdag 11 september met Alain Clark, de Nederpop All Stars met onder andere Henk Westbroek, en André Hazes & band.
“We zijn trots dat we ook dit keer zo’n mooie line-up bekend kunnen maken!” aldus de organisatie van het Opperdepop Festival.
"Maar ook de bezoekers met een culinair hart hoeven zich geen zorgen te maken. Er zullen weer veel verschillende restaurants uit de regio aanwezig zijn op het festival. We maken de culinaire line-up later bekend maar de deelnemers van de eerste editie zijn weer allemaal enthousiast.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop van Opperdepop Festival 2021 is inmiddels gestart. Kijk hiervoor op www.opperdepopfestival.nl. Degenen die vorig jaar tickets hebben gekocht, kunnen deze dit jaar alsnog gebruiken. Ook de consumptiemunten zijn dit jaar gewoon geldig.