Lansingerland in Zicht

Lansingerland - In het maandelijkse TV magazine Lansingerland in Zicht zijn weer een aantal interessante onderwerpen te zien.

Allereerst een bezoekje aan de Onze-Lieve-Vrouwe Geboortekerk in Berkel en Rodenrijs, waar met een muzikaal echtpaar, de Berkelse radiopresentator Carel den Hertog van Radio 4 en Dagmar Blanken gesproken wordt. Carel en Dagmar delen een gezamenlijke passie, het spelen van viool. Ze vertellen over hun passie voor muziek en hoe het coronajaar voor hen muzikaal was.
Plaatsgenote Claudia van de Starre is professioneel fotograaf. Ze loopt eigenlijk al haar hele leven met een camera in haar hand, maar de afgelopen twaalf jaar als professional. Lansingerland in Zicht ging bij haar langs in de fotostudio en sprak haar over de bijzondere reis die ze heeft gemaakt. Voor een boekcover maakte ze een reis naar Sri Lanka waar ze op zoek ging naar de ouders van adoptiekinderen. Wat ze daar meemaakte met een olifant is een bijzonder mooi verhaal.
En verslaggeefster Yvette Gabler trok haar wandelschoenen aan, want in het weekend van 20 februari nam ze deel aan een door Outdoor Valley in het Bergsche Bos georganiseerde wandeltocht. Een wandeling van vijf of tien kilometer. En van een flinke wandeling krijg je honger, dus er waren standjes waar je eten kon krijgen.
De uitzending van Lansingerland in Zicht is ieder uur in de carrousel op TV te zien en ook online te bekijken op de website van De Heraut, via de website van RTV Lansingerland en op Youtube.