Food La Route gaat door

Berkel en Rodenrijs – Er wordt weer iets leuks georganiseerd in het centrum. Een heerlijk avondje uit én dat dichtbij huis. Het is een speciale manier van uit eten gaan, waarbij in vier restaurants gegeten wordt: Ferro, Muller & Co, Annie en Da Mario.

De start is in één van de restaurants, waar de deelnemers worden verrast door een heerlijk gerecht dat de chef-kok speciaal bereidt. Bij elk gerecht wordt een bijpassende wijn geserveerd, of een ander drankje naar keuze. De deelnemers wandelen daarna naar het volgende restaurant, waar het tussengerecht en een bijpassende wijn geserveerd worden. Vervolgens volgen hoofd- en nagerecht elk weer in een andere restaurant. Totaal zijn er vier gangen en vijf drankjes, want bij het nagerecht wordt, naast koffie/thee ook nog wat extra lekkers geserveerd.

De avond vindt plaats op donderdag 24 september. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan via www.FoodLaRoute.nl. De kosten zijn € 62,50 per persoon, voor vier gangen inclusief vijf dranken.