Word jij onze nieuwe collega?

Commercieel Medewerker (M/V) binnendienst

32 uur per week

 

Geef jij klanten het gevoel dat ze altijd op nummer een staan? Heb jij een fijne neus voor commercieel kansen? Wil jij een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 


Wie ben jij ?

Je bent een echt regelwonder met veel energie en 'nee en ja maar….’  staan niet in jouw woordenboek. Je bent klantgericht en hebt een neus voor commerciele kansen. Zelfstandig en proactief je werk doen is voor jou vanzelfsprekend. Anderen beschrijven je als open, direct en behulpzaam. Je staat graag klaar voor je collega’s en vindt het fijn als je ze ‘uit de brand’ kan helpen.

 


Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor iedereen die contact opneemt met ons kantoor. Je neemt daarbij alle contactaanvragen zoveel mogelijk op je. Ook zorg je voor het up-to-date houden van alle dossiers en ondersteun je de rest van het team bij alle voorkomende werkzaamheden.

 


Waar komt je te werken?

DB Makelaars bestaat uit een gezellig hecht team van 5 enthousiaste en ambitieuze collega’s. In 2014 is DB Makelaars opgericht en inmiddels zijn we uitgegroeid naar een toonaangevend kantoor met een prachtige woningportefeuille en leuke klanten. DB Makelaars is volop in beweging, want als de verbouwing achter de rug is verhuizen we naar een prachtig pand in de dorpskern van Bergschenhoek.

 


Goed om te weten

- Donderdag is je niet werkende dag

- 1 x in de 4 weken werk je op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur

- Woonachtig in Lansingerland is een pre

 


Interesse? Mail je motivatie en CV (met foto) voor 9 september a.s. naar
Dominique Blom via dominique@dbmakelaars.nl en misschien werk jij binnenkort wel bij het leukste makelaarskantoor van Lansingerland!