Lansingerland Supernannies gelanceerd als oppasbureau

Lansingerland – Floortje van der Gaag en Fatine Aichouri – twee 18-jarige vriendinnen uit Lansingerland die in de achterliggende jaren al flink wat ervaring hebben opgedaan met oppassen - hebben samen een oppasbureau opgezet dat als naam ‘Lansingerland Supernannies’ meekreeg.

Trees Borkus-Henskens

Een uniek concept in Lansingerland; met hun netwerk, kennis en ervaring ontzorgen zij veel ouders, zodat ze maximaal kunnen genieten van bijvoorbeeld een avondje uit.
Lansingerland Supernannies zorgt ervoor dat ouders een betrouwbaar netwerk hebben voor de opvang van hun kinderen en buiten dat biedt het ook andere diensten aan, zoals het blijven slapen van nanny of een nanny die mee op vakantie gaat. Met name in een tijd als deze, waar kinderen bij de dagopvang worden geweigerd als ze een snottebel hebben, is een betrouwbaar oppasbureau onmisbaar.

Uitbreiding

Floortje en Fatine werden steeds vaker gebeld met de vraag of ze konden komen oppassen. De vraag werd zo groot dat ze besloten een oppasbureau te starten. “Via onze opleiding hadden we al eens een eigen onderneming opgezet, dus wat we toen leerden konden we nu voor onszelf opzetten. We maakten een ondernemingsplan, een website en schreven ons in bij de Kamer van Koophandel. Vanaf 1 augustus gaan we officieel van start met Lansingerland Supernannies.”

Veel mogelijk

Als iemand zich meldt bij het oppasbureau wordt eerst tijdens een intake bekeken welke oppas het beste zou kunnen matchen met het gezin. Vervolgens wordt de afspraak gemaakt voor welke dag of welk dagdeel, voor vast of af en toe. Ook extra diensten zijn mogelijk. Zoals onder andere het blijven slapen, mee op stap, oppassen bij een feestje of ingehuurd worden bij een feest, het oppassen bij een kat of in een huis. “Wij passen uiteraard ook zelf zo vaak mogelijk op en hebben al een aardig netwerk van bekenden die eveneens oppassen, maar staan ook open voor nieuwe oppassers. Met ervaring en in het bezit van ehbo vaardigheden (waar wij voor zorgen) voor ze aan het werk gaan. Ook zij worden eerst uitgenodigd voor een intake. Ons werkgebied is heel Lansingerland, maar ook de directe omgeving.” Meer weten? Raadpleeg de site www.lansingerlandnannies.nl waar alle relevante informatie bekeken kan worden.