Art Design & Electric Wheels voor de liefhebber

Bergschenhoek - Kunst en automobielen zijn al decennia met elkaar verbonden. Auto-ontwerpers voelen zich verwant aan de kunst en weten fraaie lijnen te geven aan een carrosserie. In de beeldende kunst is het niet anders. De ontwerpers ervan zijn in feite kunstenaars die creativiteit, emotie en vakmanschap weten vast te leggen in sculpturen, schilderijen en stijlvolle interieuronderdelen.

Met het thema Art Design & Electric Wheels opent Artihove op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart op haar landgoed Vidaa de deuren voor liefhebbers van de nieuwste elektrische automobielen, motorfietsen en scooters. Aangevuld met een elektrisch aangedreven sloep en de nieuwste elektrische bedrijfsauto’s. Alle dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Gerenommeerde autodealers uit onze regio en een tweewieler specialist in EV-Mobility tonen hun nieuwste 100% elektrische modellen en informeren de bezoekers over de eigenschappen van het elektrisch rijden in relatie tot duurzaamheid en het milieu. Studenten van de TU-Delft presenteren het project Elektrische motorfiets. Accenda en I-EM Delft laten de toepassing zien van Car as Powerplant (Hydrolectric) met een Smart door middel van H2 Powerbox. In de zaal van Vidaa geeft Robert-Jan de Heer van Toyota zijn visie op de mobiliteit van personenauto’s en transport, waarbij hij ook de waterstoftechniek toelicht zoals Toyota dat ontwikkelt.
In de showroom van Artihove krijgen de bezoekers de gelegenheid inspiratie op te doen voor kunstvoorwerpen en de nieuwste trend te zien in living. Airbrush-artist Brigitta Breevaart demonstreert hoe een schilderij tot stand komt waarbij zij zich heeft laten inspireren door automotive.
Locatie: Artihove/ Vidaa, Hoeksekade 162, 2661 JL Bergschenhoek