Kennismaken met Jan-Willem van den Beukel

​​​​Berkel en Rodenrijs - Op donderdag 19 maart organiseert CDA-Lansingerland een interactieve avond waarbij de nieuwe wethouder Jan-Willem van den Beukel zich graag voorstelt en met de aanwezigen in gesprek gaat. Het CDA-Café wordt gehouden in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2, aanvang 20.30 uur, inloop 20.15 uur.

Op 20 februari is Jan-Willem van den Beukel door de gemeenteraad van Lansingerland benoemd tot wethouder voor het CDA. Jan-Willem begon daarna zijn toespraak met: “Voorzitter, wat een eer en wat een plezier vandaag als wethouder benoemd te worden door de raad van de mooiste gemeente van Nederland, Lansingerland.”
Jan-Willem van den Beukel woont in Berkel en Rodenrijs en is een betrokken inwoner en actief lid van verschillende verenigingen. Vanaf zijn studietijd is Jan-Willem ook altijd maatschappelijk betrokken geweest door onder andere lid te zijn van het CDA en actief mee te denken over de maatschappij waarin we leven. Jan-Willem vertelde bij zijn benoeming dat hij zijn werk als wethouder graag wil doen “samen met u en alle mensen van goede wil, van links tot rechts, van burgers tot vrijwilligers, van ondernemers tot ambtenaren".
Het CDA nodigt dan ook iedereen van harte uit om met Jan-Willem van den Beukel kennis te maken en in gesprek te gaan.