Ondernemers versturen mondkapjes naar China

Lansingerland – Een spontaan initiatief van twee Lansingerlandse ondernemers heeft er toe geleid dat dozen vol mondkapjes naar China gaan.

Jordy Koelhuis van de PLUS uit Bergschenhoek en Steve Tang van Asia Bistro uit Berkel Centrum besloten actie te ondernemen voor het zwaar getroffen land waar familie van Steve woont.
Jordy is een goede klant van Steve. Hij komt er regelmatig en zo ook vorige week. Ze raakten in gesprek en toen Steve hoorde dat Jordy een grote partij mondkapjes had aangeschaft voor de winkel – er is ook hier in Nederland al grote vraag naar – vroeg Steve of hij daar een deel van kon overnemen. Zo ontstond het idee samen enkele dozen naar China te sturen.
De mondkapjes - oranje ffp2 – zijn verpakt per vier en er zitten er 48 in een doos. Er zullen er in totaal rond de 800 worden verstuurd. Allemaal naar familieleden van Steve die de kapjes in de omgeving zullen verspreiden.
Steve: “Dan weten we zeker dat ze goed terecht komen. De familie reageerde heel blij en dankbaar op het bericht van de toezending; een kleine pleister op de wonde.”