Oproep organisatoren Leeuwenkuil festival

Bergschenhoek - Ook dit jaar zullen Theater Vlammen, Concordia en de Kunsttoer gezamenlijk het Leeuwenkuil festival organiseren. Op zondag 28 juni vindt de tweede editie plaats. De samenwerking is vorig jaar goed bevallen, dus voor herhaling vatbaar.

Het wordt een mooie zondag met muziek, theater en kunst. Het open podium geeft jonge talenten de mogelijkheid om hun kunsten te tonen. Ook zijn er diverse kinderactiviteiten.
Het zou ook erg leuk zijn als er meer verenigingen of instellingen zich aansluiten bij dit festival. Dat kan door middel van het huren van een kraam, het geven van workshops of het schminken van kinderen. De organisatie staat open voor suggesties.
Om het Festival compleet te maken is de organisatie op zoek naar foodtrucks of andere aanbieders van eten en
drinken bij voorkeur uit Lansingerland. Om de toegang gratis te houden is men op zoek naar sponsoren die in de kosten bij kunnen dragen.
Heb je vragen, suggesties, wil je sponsoren, een kraam huren, je aanmelden voor het open podium of met een foodtruck aanwezig zijn, meld je dan aan via de website www.straattheaterlansingerland.nl