Talentendag voetbal TOGB

Berkel en Rodenrijs - ​​​​​​Op zondag 19 april vindt bij voetbalvereniging TOGB de jaarlijkse Talentendag plaats op het sportcomplex op het Hoge Land. Aanmelden kan tot 13 april.

De jeugdopleiding van TOGB is één van de beste in de regio. JO11-1 speelt hoofdklasse en vanaf JO13 spelen alle hoogste selectieteams op divisieniveau. Alle teams spelen met een herkenbare stijl.
Op de Talentendag wordt op selectieniveau getraind. Trainingen worden verzorgd door selectietrainers en oud-profs. De Talentendag is voor jeugdspelers die nog geen lid zijn van TOGB, maar dat wel willen worden en die in het volgende seizoen minimaal in JO10 gaan spelen (tot en met JO19).
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er een keuze gemaakt uit alle aangemelde spelers. Indien je in aanmerking komt voor deelname ontvang je vooraf een persoonlijke uitnodiging.
TOGB is een gezellige club met een mooi en modern complex. Er wordt veel in de talenten geïnvesteerd: ervaren en gediplomeerde trainers, oefenwedstrijden tegen clubs van hoger niveau, internationale toernooien, techniek- en looptraining, medische en mentale begeleiding.
Informatie/aanmelden: mail naar nicole.hijdra@kpnmail.nl.