Tractoren Museum druk bezocht

Berkel en Rodenrijs - Het museum Molenaars Oude Tractoren werd in november druk bezocht door uiteenlopende bezoekers.

Het begon met een bezoek van de culturele ambtenaren van de gemeente Lansingerland. In het kader van ‘Zet de Cultuur in Lansingerland op de kaart!’ brachten de heren Ruud Reutelingsperger en Erik ten Broekhuizen een bezoek aan het museum. Aan het eind van de rondleiding van ruim een uur waren beide heren heel enthousiast. Volgens hen verdient het museum zeker een plekje op de Culturele kaart van Lansingerland.
Ook Loonbedrijf van der Helm uit Berkel en Rodenrijs kwam op bezoek, voor het jaarlijkse personeelsuitje. Dit bedrijf is ooit begonnen als loonbedrijf voor werk bij boeren. De interesse van deze personeelsleden sluit dan ook goed aan bij het museum.
Leden van de International Harvester Club of Belgium, het merk dat in het museum centraal staat opgesteld, brachten ook een bezoek aan het museum in Berkel en Rodenrijs. De Belgische bezoekers keken hun ogen uit en genoten van hun bezoek met de in hun ogen unieke exemplaren en de al even unieke rondleiding.
Tijdens de maandelijkse openstelling krijgt het museum steeds meer bezoekers, ook uit de directe omgeving, Zij komen op de eerste zaterdag van de maand op de vaste openingsdag.
Voor groepen is het altijd mogelijk om op andere tijden een afspraak te maken. Zie de website www.molenaarsoudetractoren.nl voor contact en het maken van een afspraak.