Sint Bingo bij de Zonnebloem

Berkel en Rodenrijs - De Zonnebloem organiseerde op dinsdag 3 december een Sint Bingo in Willem Huygensz. Om 14.00 uur begon de bingo, maar de gasten stroomden vanaf 13.00 uur al binnen.

Gelukkig waren er al vrijwilligers aanwezig om de gasten te ontvangen. De vrijwilligers hadden het nog druk met alle voorbereidingen zoals kruidnootjes, koffie en thee kopjes op de tafels zetten en de cadeau tafel inrichten. In de keuken waren de vrijwilligers ook druk met de thee/ koffie en de speculaas. De bingo die werd geleend van huize Petrus, werd geïnstalleerd en de bijbehorende cijferborden op de tafels klaargelegd. Om 14.00 uur waren alle gasten gearriveerd en gingen de vrijwilligers met koffie/thee en speculaas rond. Hierna kon de eerste ronde beginnen. De prijsjes waren Sint en Kerst gerelateerd, zoals onder andere chocolade letters en kerstservetten. Er werden drie rondes gespeeld, bij elke ronde volle kaart was de hoofdprijs een etagère vol Sint snoepgoed. Bij twee personen tegelijk met een volle kaart werd er geloot, de winnaar mocht de etagère mee naar huis nemen en de verliezer iets kiezen van de cadeau tafel. In de pauze gingen vrijwilligers rond met drankjes en schalen vol hartige hapjes. Om 16.30 uur vertrok iedereen huiswaarts al dan niet met een prijs. Maar ook zonder prijs was het gewoon een gezellige Zonnebloemmiddag.
Wilt u ook vrijwilliger worden bij de Zonnebloem afdeling Berkel en Rodenrijs? Dat kan door u aan te melden bij de bezoekvrijwilliger, tel. Marly Mulder, tel. 06-44149444.