Samen eten met ShareDnD

Lansingerland - Op 18 september kookt Annemieke in de huiskamer van Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a te Bergschenhoek heerlijke grootmoeders tomaten-groentensoep, die geserveerd wordt met stukjes stokbrood met boter en kruidenkaas/kruidenboter. Gezellig met andern lunchen en een praatje maken. Doet u ook mee? Schuif dan aan om 12.00 uur.

Wie liever vegetarische soep eet, kan dit bij de aanmelding doorgeven. De kosten voor de lunch bedragen € 3,00 en aanmelden kan via https://www.sharednd.com/lansingerland of stuur een mail naar Lansingerland@sharednd.nl .

Huiskamerrestaurant

Kookliefhebbers in de gemeente Lansingerland wordt gevraagd om eens wat extra te koken. Welzijn Lansingerland, gemeente Lansingerland en ShareDnD hebben de handen ineen geslagen om een mooie samenwerking aan te gaan. Het doel is om kookliefhebbers en gasten met elkaar te verbinden en zo de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan. Via Lansingerland.sharednd.nl kunnen kookliefhebbers hun eigen “huiskamerrestaurant” openen en maaltijden delen met een veilig betaalsysteem.
Het zou geweldig zijn als er voor iedereen in de buurt een “huiskamerrestaurant” zou zijn. Ook meewerken aan de sociale betrokkenheid in uw buurt? De eerste 50 chefs een gratis keukenschort!
Aanmelden kan via de website www.lansingerland.sharednd.nl of neem contact op met Nick Plokkaar en Suzan Vellekoop van ShareDnD, bereikbaar tussen 10.00 en 20.00 uur, mail Lansingerland@sharednd.nl, tel. 085 -1307468.