Bleiswijk - De Vereniging voor Tekenen en Schilderen Bleiswijk bestaat inmiddels 36 jaar en begint weer aan een nieuw seizoen. Docent is Piet Kouwenhoven, kunstenaar en mede-organisator van de inmiddels ook zeer bekende Kunsttoer.
Op maandag van 09.30 – 11.30 uur en woensdag van 19.30 – 21.30 uur komen de leden bij elkaar in ’t Web aan de Nachtegaallaan 4. Op de vrijdagmorgen is er de aquarelgroep.
Er wordt vrij gewerkt onder de professionele begeleiding van Piet Kouwenhoven. Alle teken- en schildertechnieken zijn toegestaan. Voor diegenen die zich willen toeleggen op portrettekenen worden ieder jaar diverse sessies ingelast. Ook worden workshops georganiseerd, meestal twee per jaar waarin de leden kennis kunnen maken met nieuwe technieken. Deelname hieraan is vrijblijvend. In ieder geval eenmaal per jaar wordt een expositie in eigen huis gehouden waaraan ieder vrijwillig kan deelnemen.
Zowel voor de maandagochtend als voor de woensdagavond kan men nog leden gebruiken. Beide dagen hebben één tot twee vrije plaatsen.
Wie interesse heeft kan voor nadere informatie contact opnemen met het secretariaat: Marie-Josée Palstra, tel. 06 - 24450458.