Internationale Vrouwendag in Bibliotheek Oostland

Oostland - Op 8 maart is het in de hele wereld Internationale Vrouwendag. Een dag om stil te staan bij de rol van vrouwen in onze samenleving. Het onderwerp is dit jaar: ‘Eén wereld, duizend vrouwen’.

Het thema gaat over hoe we gelijk zijn, ook al zijn we verschillend. Maar vooral over hoe we met elkaar verbonden zijn. Om dit op een leuke manier te vieren ben je vanaf 19.00 uur welkom in vestiging Pijnacker, Buurt & Zo van de Bibliotheek Oostland.
Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je nieuwe mensen en kom je makkelijk in gesprek. Er zijn leuke activiteiten om aan mee te doen, zoals met elkaar zingen, op een leuke en grappige manier zelf een gedicht maken, je eigen kunst maken, leren hoe je je eigen verhaal vertelt, leren hoe je je sterk voelt en je eigen keuzes maakt en vriendschaparmbandjes maken. Er is ook informatie van verschillende maatschappelijke organisaties.
Daarna is er tot 22.00 uur tijd om gezellig met elkaar te praten. Ook zijn er hapjes en is er iets te drinken. Aanmelden: mail naar volwassenen@bibliotheekoostland.nl.