Open klaverjastoernooi voor senioren

Bleiswijk - Op woensdagmiddag 10 april organiseert de KBO afdeling Bleiswijk het jaarlijkse open klaverjastoernooi om het Seniorenkampioenschap van Lansingerland. Dit jaarlijkse en druk bezochte toernooi wordt gehouden in ontmoetingscentrum De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2 in Bleiswijk.

Al heel wat jaren is dit evenement een aansprekend klaverjastoernooi voor senioren in Lansingerland en omgeving. De deelnemers komen uit de wijde omgeving om te strijden voor de prachtige wisselbokaal en de titel Seniorenkampioen Lansingerland.
Het is een leuke kaartmiddag voor 55-plussers die graag klaverjassen. Er zijn drie speelrondes en op het eind bepalen de scores vanuit die rondes wie zich tot kampioen van Lansingerland mag laten bekronen.
De aanvang is 13.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur. Deelnemen aan dit toernooi is mogelijk door zich vanaf heden te laten inschrijven bij Henk in ’t Veen, tel. 06 - 13741195 of bij Arnold Oosterlaan, tel. 010-5212469.
Deelname kost € 7,- p.p. en daarvoor ontvangt men eenmaal koffie of thee, één drankje en een hartig hapje.
Er zijn naast de wisselbokaal drie mooie prijzen te winnen en er wordt tevens een prijs uitgereikt door middel van uw inschrijfnummer.
De grote zaal van De Leeuwerik is voor dit toernooi beschikbaar en die kan zomaar vol zitten met geïnspireerde klaverjassers. Vooraf aanmelden is gewenst daar het principe 'vol is vol' zal worden gehanteerd.