Inleveren spaarzegels boodschappenpakketten voor dorpsgenoten

Lansingerland - De afgelopen maanden konden er weer zegels worden gespaard voor een gratis boodschappenpakket bij Plus Koelhuis. Al jaren spaart een aantal inwoners van Bergschenhoek in samenwerking met de Hervormde gemeente zoveel mogelijk pakketten voor gezinnen en anderen in onze dorpen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen of zelfs aangewezen zijn op de Voedselbank.

Ook dit jaar willen zij graag, samen met alle inwoners van Lansingerland, zoveel mogelijk pakketten bij elkaar sparen. Afgelopen jaar mochten ze 153 pakketten in ontvangst nemen. Aan de ene kant mooi dat er zoveel pakketten bij elkaar zijn gespaard, maar aan de andere kant natuurlijk heel triest dat zoveel mensen moeite hebben om rond te komen.
Heeft u losse zegels en volle kaarten dan kunt u die inleveren bij familie Stofbergen (Oltmansstraat 33, Bergschenhoek) of familie De Heer (Marius Richterslaan 7, Bergschenhoek).
Heeft u digitale zegels die u wilt doneren? Dit kan door eerst naar de Plus-app te gaan en via deze app “zegels weggeven” aan te klikken en bijgaande QR-code te scannen.
Na afloop van de spaaractie zullen we in De Heraut laten weten hoeveel pakketten er uiteindelijk bij elkaar zijn gespaard.