De Bleiswijkse Zoom plasticvrij

Bleiswijk - Op zaterdag 16 maart is het weer tijd voor NLdoet. Die dag organiseert Atletiek- en wandelvereniging De Kieviten het event 'De Bleiswijkse Zoom Plasticvrij'. Doe jij ook mee?

Het event betekent een middag vol plezier met een maatschappelijk tintje: er wordt plastic geprikt. Deelname is gratis. Kom alleen of met de kinderen, je vrienden, buren, familie of collega’s. Iedereen is welkom. Na afloop staat koffie/thee met gebak klaar, zodat je gezellig kan napraten over de geslaagde middag. Om voldoende grijpers en andere materialen te hebben is het wenselijk om je vooraf aan te melden. Deze activiteit wordt georganiseerd door De Kieviten in samenwerking met 'De Rotte Plasticvrij'.

Programma

De activiteit is op zaterdag 16 maart van 13.30 tot 15.30 uur. De startlocatie is Dierenweide ’t Ezelsbruggetje, Kooilaan 3 in Bleiswijk.
In een kort welkomstwoord vertelt de organisatie over het belang van een plasticvrij Bleiswijkse Zoom. Ze delen hun kennis en expertise en informeren je over de acties die zij en anderen naast het event ondernemen om de plasticsoep op te lossen.
Met een bingokaart ga je afval prikken langs de kades en de paden. Al het afval dat van het land wordt gehaald komt immers ook niet meer in het water terecht.
Ga jij samen met ons aan de slag voor De Bleiswijkse Zoom Plasticvrij'? Vul dan het formulier in op de website van NLdoet bij het Oranjefonds of via de website www.derotteplasticvrij.nl.