Jongens HVB zoeken versterking van hun team

Bleiswijk - Het jongensteam van HVB bestaat momenteel uit negen spelers. Zij hockeyen al een tijd met elkaar en vormen een echt vriendenteam. Vanaf volgend seizoen gaan ze met elf jongens in de leeftijd van 10-14 jaar spelen. Ze zoeken daarom nieuwe vrienden.

Met elkaar hebben de jongens een aantal acties bedacht om andere jongens te benaderen, zoals het maken van een poster en flyer. Ook maken ze eigen hockeykaartjes die ze aan hun vrienden willen uitdelen. Tevens worden klasgenootjes geappt of gebeld met de vraag of zij het leuk vinden komend seizoen ook te komen hockeyen.
Hockeyervaring is niet per se nodig, daar heeft HVB goede trainers voor, wel moet je goed kunnen rennen en het leuk vinden om truckjes te leren met de hockeystick. Na de hockeywedstrijd spreken de jongens vaak af om buiten te spelen, te voetballen, bezoek aan de bios of voor een potje Fortnite. De hockeyclub is een positieve, gezellige vereniging en organiseert regelmatig extra uitjes, zoals glowinthedark, halloween, carnaval en een jaarlijks terugkerende clubdag met een stormbaan van 25 meter. Het clubhuis is vanaf Bleiswijk zes minuten fietsen en vanaf Bergschenhoek 15 minuten.
Ken jij een buurjongen, neefje of vriend die het leuk zou vinden om een keer mee te trainen? Stuur een mail naar secretaris@hvbleiswijk.nl.