Nieuwjaarspuzzel De Heraut:

Jacqueline weet wel raad met haar prijs

Lansingerland – Jacqueline Barendregt heeft de hoofdprijs gewonnen van de Nieuwjaarspuzzel van De Heraut. Ze doet al vele jaren met veel plezier mee. Afgelopen week kwam ze naar het kantoor van De Heraut om haar prijs, in totaal € 240 aan waardebonnen, in ontvangst te nemen.

Jacqueline vertelde heel erg blij te zijn met de waardebonnen die te besteden zijn bij de winkeliers en bedrijven die aan de puzzel meededen. Vol enthousiasme noemde zij de winkels waar ze naar toe zou gaan om kleding te kopen of iets lekkers uit te zoeken.
De in Berkel en Rodenrijs geboren en getogen Jacqueline woont al elf jaar in de Handpalm, een huis voor begeleid wonen van Stichting Sprank, in het Rodenrijs. Ze heeft het daar erg naar haar zin. Drie dagen per week wordt ze met de 3B-Bus naar Kinderopvang De Koeienwei in Bergschenhoek gebracht waar ze al 18 jaar werkzaam is. Eén dag in de week werkt ze bij Pannekoek Orchideeën.
In haar vrije tijd maakt ze wenskaarten voor geboorte, verjaardag of kerst die ze verkoopt zodat ze weer nieuw materiaal kan aanschaffen. Ze is blij met alle theezakjes die ze van veel mensen ontvangt.
Jacqueline doet al vele jaren mee aan de Nieuwjaarspuzzel van De Heraut. Ze heeft nog niet eerder een prijs gewonnen, dus dat we haar opbelden om te vertellen dat ze de hoofdprijs in de wacht had gesleept, maakte haar erg blij.

Veel inzendingen

Op de dag dat de Nieuwjaarspuzzel in De Heraut van 27 december 2023 werd gepubliceerd, viel de eerste oplossing al bij ons in de brievenbus. In totaal ontvingen we 340 oplossingen, waarvan 126 digitaal en 214 per post. Evenals vorige jaren hadden sommige puzzelaars hun oplossing door middel van een kunstwerk ingestuurd. Het was voor ons een waar feestje om zoveel inzendingen te ontvangen.

De overige prijswinnaars zijn:
2e prijs Dineke van Zwol, Bergschenhoek
3e prijs Wendy van Deyl, Berkel en Rodenrijs
4e prijs Janny Hofman, Bleiswijk
5e prijs Arianne van Dam, Bleiswijk
6e prijs Sofie Spermon, Bergschenhoek
7e prijs Sjaan Quartel, Bergschenhoek
8e prijs Saskia Hofstede, Bergschenhoek
9e prijs E.M. de Haas-Badoux, Berkel en Rodenrijs
10e prijs Familie Helms, Berkel en Rodenrijs.
Alle winnaars hartelijk gefeliciteerd!