Expeditie Lansingerland in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie is het weer tijd voor een nieuwe editie van Expeditie Lansingerland. Met een gevarieerd programma vol sport- en cultuuractiviteiten brengt Expeditie Lansingerland kinderen in contact met nieuwe ervaringen en leeftijdsgenootjes.

Deze vakantie kunnen kinderen deelnemen aan een divers aanbod aan activiteiten, waaronder Kids Bootcamp, jeu de boules, survivallen, volleybal, Magische Mandala's, Lente feest, Acteren kan je leren, Tafeltennis en Street/Hiphop dans.
Onder begeleiding van professionals en ervaren instructeurs kunnen kinderen hun interesse en talenten verder ontdekken.
Voor het volledige aanbod, gedetailleerde informatie over het programma en om je in te schrijven, kun je terecht op de website http://www.lansingerlandbeweegt.nl/expeditie. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Over Expeditie Lansingerland

Expeditie Lansingerland is een initiatief dat elke schoolvakantie wordt georganiseerd om kinderen de mogelijkheid te geven nieuwe sport- en cultuuractiviteiten te ontdekken en leeftijdsgenootjes te ontmoeten. Het programma is ontworpen om kinderen op een leuke en uitdagende manier in contact te brengen met verschillende activiteiten en hen de kans te geven hun passie te ontdekken.