Geen bingo in Ontmoet!

Bergschenhoek - Op vrijdag 26 mei is er geen bingo in Ontmoet!. De bingo is verzet naar 10 juni. Zaal open 13.30 uur, aanvang 14.00 uur. Ontmoet! is gevestigd aan de Wilhelminastraat 1a.

Wandelen met de KBO

Bergschenhoek - Ook op Eerste Pinksterdag, zondag 28 mei, kunt u met de KBO Bergschenhoek gaan wandelen met Tiny. Zij loopt iedere 2e en 4e zondag van de maand met een klein groepje mensen door onze prachtige omgeving. Er is dan gelegenheid even bij te praten of nieuwe mensen te ontmoeten. De start is om 13.30 uur vanaf de St. Willibrordkerk, Smitshoek 120. Er wordt ongeveer een uur gewandeld. De activiteit is voor iedereen die in een rustig tempo wil lopen. Aanmelden is niet nodig.

Kom eens kegelen!

Bergschenhoek - Kom eens kegelen in Het Kegelhonk, gevestigd in sporthal Berghonk, Burgemeester van Oostenweg 4. Speeltijden: maandag en dinsdag van 13.30 tot 16.00 uur, donderdag van 19.30 tot 23.00 uur, vrijdag vrije inloop vanaf 13.30 uur, kosten € 2,-. Info: www.hetkegelhonk.nl of info@hetkegelhonk.nl, tijdens de speeltijden wordt u te woord gestaan door leden die u zijn voorgegaan.

Workshop bloemschikken in Ontmoet!

Bergschenhoek - Op dinsdag 13 juni wordt er weer een workshop bloemschikken georganiseerd in het sociaal café van Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Al het materiaal is inbegrepen inclusief een kopje koffie of thee. Je hoeft alleen een eigen schaar en mesje mee te nemen. Aan het eind van de middag ga je met een prachtig bloemstuk naar huis. De kosten zijn € 22,50. Actiefpashouders betalen € 20,00. De uiterste aanmelddatum is dinsdag 6 juni. Meld je aan via Welzijn Lansingerland: 010 - 522 55 45 of per e-mail frontoffice@welzijnlansingerland.nl .