Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk - Elke donderdagmiddag staan vrijwilligers van SeniorWeb van 13.30 tot 15.30 uur paraat in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2, om bezoekers te helpen bij hun PC, laptop, tablet of smartphone vragen en problemen. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden en de toegang is gratis. Iedereen is welkom, het inloopspreekuur is dus niet voorbehouden aan alleen leden van SeniorWeb.

Verzamelbeurs in De Leeuwerik

Bleiswijk - Zaterdag 23 maart is er een verzamelbeurs in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Aanvang 13.30 uur, einde 17.00 uur. Aanwezig zijn postzegels, ansichtkaarten en andere verzamelobjecten. Gratis toegang. Informatie: Bert van Kampen, tel. 010-5216622. De verzamelbeurs in april gaat in verband met Koningsdag niet door. De volgende beurs is dan weer op zaterdag 25 mei.

Passiedienst

Bleiswijk - Zondag 24 maart begint om 19.00 uur een Passiedienst in de Dorpskerk, Kerkstraat 4. Voorganger is mevrouw Dicky Rietveld, organist Wim Madderom. Coro della Passione verleent muzikale medewerking.

Historisch Museum Bleiswijk

Bleiswijk - In de Oudheidkundige Vereniging en Museum Bleiswijk, OVMB, Dorpsstraat 73A, is een tentoonstelling met een gevarieerd thema ingericht. Naast voorwerpen en foto’s van en over Bleiswijk zijn er ook filmpjes te bekijken met het thema van de tentoonstelling. Nieuw is de vitrine met materialen gekregen van de Vrouwen van Nu, afdeling Bleiswijk. Openingstijden: elke woensdagmiddag en de 1e en 3e zaterdag van de maand van 14.00-16.00 uur. Vanaf 8 april ook op maandagavond van 19.00-21.00 uur. Op maandag 25 maart is de Algemene Ledenvergadering in De Leeuwerik, zaal de Pauw, aanvang 19.30 uur. Na de pauze zal dijkgraaf de heer T. van der Klugt een lezing geven. Voor een groepsafspraak op een ander moment: tel. 010 - 5213843 of ovmb.bleiswijk@planet.nl. Info: www.ovmb.nl en op www.facebook.com/HistorischBleiswijk.

Activiteiten KBO

Bleiswijk - De KBO afdeling Bleiswijk organiseert elke dinsdagmiddag een fiets- of wandeltocht waaraan iedereen kan deelnemen. De route gaat door onze eigen omgeving en duurt ongeveer twee uur. Vertrek 14.00 uur vanaf het kerkplein Hoefweg 53. Aanmelden is niet nodig. Wanneer: 26 maart fietsen. De soosmiddagen zijn op 3 en 17 april. Op 10 april vindt het klaverjastoernooi om het senioren kampioenschap van Lansingerland plaats. Aanmelden is inmiddels mogelijk.

Live muziek voor 55+

Bleiswijk - Elke eerste woensdag van de maand kunnen 55-plussers genieten van een gezellige middag live muziek en zang. Gratis entree, men betaalt € 5,- voor drankjes en lekkers. Tot en met mei. Maximaal 15 personen. Aanmelden bij Aad en Ien, tel. 06 - 53147060. Welkom!