Demonstratie Ebru kunst

Bergschenhoek - Op 22 maart geeft Vildan Evren van 13.30 tot 15.30 uur een demonstratie van Ebru Kunst. Ebru is de traditionele kunst van het marmeren en is al heel oud. Het werkt ontspannend, therapeutisch en inspirerend. Op deze middag kun je bij interesse je aanmelden voor de workshop van 12 lessen in april t/m juni. Locatie demonstratie: Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. De demonstratie is gratis bij te wonen.

Wandelen met de KBO

Bergschenhoek - De Katholieke Bond van Ouderen Bergschenhoek gaat zondag 24 maart weer wandelen met Tiny. De start is om 13.30 uur vanaf de Smitshoek 120 (bij de St. Willibrordkerk). Er wordt ongeveer een uurtje gewandeld, het beginpunt is tevens het eindpunt. Deze activiteit is voor iedereen die in een rustig tempo wil lopen. Aanmelden is niet nodig.

Filmmiddag 55+ in Ontmoet!

Bergschenhoek - Op zondag 24 maart is er weer een gezellige filmmiddag in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. De spannende film Catch me if you can wordt gedraaid. Het gaat over de jonge Frank Abagnale die wordt gezocht voor oplichting, omdat hij voor miljoenen dollars aan valse checks heeft ingewisseld. Om uit handen te blijven van de FBI vermomt hij zich op vele manieren. Tijd: 13.30-16.15 uur (inloop vanaf 13.00 uur). Toegang: gratis voor Actiefpashouders, anders € 2 p.p. Aanmelden is niet nodig.

Onmoetingsmiddag Pasen

Bergschenhoek - De Hervormde Kerk organiseert op dinsdag 26 maart weer een Ontmoetingsmiddag die dit keer in het teken van Pasen staat. De Paasviering begint om 10.30 uur en zal rond 14.00 uur afgelopen zijn. Tussendoor wordt een lunch gebruikt. Medewerking wordt verleend door Rik Gorter (meditatie), Jan Teeuw (orgel) en Margreet Schouls (dwarsfluit). Een ieder is van harte welkom.

Paasklaverjassen het Schooltje

Bergschenhoek - Op dinsdagavond 26 maart organiseert het Schooltje Paasklaverjassen en een leuke loterij in Het Berghonk, Burg. van Oostenweg 4. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Hoofdprijs: een diner voor twee personen aangeboden door eetcafé het Keerpunt in Rotterdam. Daarnaast is er voor iedereen een prijs. Kom ook gezellig kaarten! Entree € 4,-. Informatie/inschrijven kan bij Margaret de Gruijter, tel. 06 - 42332107.

Rotta Kapoentjes op zoek naar vogels

Bergschenhoek - Het voorjaar is al een beetje begonnen. Je ziet om je heen alweer allerlei voorjaarsbloemen bloeien. Ook hoor je de vogels weer fluiten. De Rotta Kapoentjes gaan vanuit het Trefpunt op zoek naar vogels. Misschien kunnen sommige vogels een klein beetje geholpen worden met het maken van een nestje. Er valt zo ontzettend veel te ontdekken! Wanneer: woensdag 27 maart van 14.00 tot 15.30 uur. Meld je aan via jeugd@rotta-natuur.nl (aanmelden is verplicht). Aanmelden voor 25 maart. De kosten zijn € 2,- inclusief iets te drinken en wat lekkers. Verzamelen bij het Trefpunt, Hoeksekade 164. Rotta Kapoentjes zijn kinderen van 4 t/m 6 jaar en zijn elk onder begeleiding van een ouder, verzorger of grootouder.