Zing (en leer) samen Nederlands

Berkel en Rodenrijs – Zingen geeft energie en plezier. Vind je zingen leuk en wil je meer Nederlands leren? Kom dan zaterdag 27 mei en/of 3 juni naar de ontmoetingsruimte van Hergerborch, Raadhuislaan 7, en zing mee met taaldocent Gonnie Voogt en zangdocent Mirjam van der Beek.

Gonnie en Mirjam willen mensen die van zingen houden en hun Nederlandse taal willen verbeteren hierbij helpen. Gonnie: "Door het samen zingen van Nederlandse liedjes kan de Nederlandse taal op een leuke en speelse manier worden verbeterd. Zingen is ontspannend. Meedoen is laagdrempelig, want het kost niets. De gemeente Lansingerland subsidieert dit initiatief voor vijftig procent. Je hoeft je niet in te schrijven en er worden geen eisen aan je zangtalent gesteld. Door samen te zingen ontmoet je ook andere mensen, waardoor je sociale netwerk wordt vergroot." Mirjam van der Beek: "We gaan aan de slag met eigentijdse Nederlandse popnummers. Gonnie helpt met de uitspraak en het aanleren van nieuwe woorden. Ik help de deelnemers hun stem op de juiste manier te gebruiken. Zowel beginners als gevorderde zangers kunnen meedoen."
De zaal is open om 11.15 uur, aanvang 11.30 uur, einde 12.30 uur. Er is een taaldocent en een zangdocent. Opgeven is niet nodig. Scan de QR-code voor meer informatie.