Oostland - Ook dit jaar organiseert Lionsclub Dames van Oostland een fietsevenement door de omgeving van Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp. Daarnaast nodigen de dames belangstellenden uit voor een gezellige fair met diverse kraampjes. Of u gaat fietsen of niet, van harte welkom. Het event vindt plaats op zaterdag 24 juni 2023. Aan de Overgauwseweg 68 in Pijnacker kan men genieten van een heerlijk kopje koffie/thee met wat lekkers en rondkijken op de gezellige fair. Op dit punt worden de goodiebags met inhoud voor de deelnemers uitgedeeld. Inschrijven kan vanaf 24 mei via de site of op de dag zelf bij het Lions DvO punt.
De kosten voor deelname aan een van de fietstochten bedragen € 12,50 p.p., kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis mee. Om zoveel mogelijk te kunnen bijdragen aan het goede doel van dit jaar hopen ze op veel enthousiaste deelnemers en donateurs. Later volgt meer informatie over het goede doel.
Er zijn vier fietsroutes waaruit u kunt kiezen: 15, 25, 40 of 80 kilometer. Op de dag zelf kunt u kiezen welke route u gaat fietsen. De routes worden door de Dames van Oostland uitgereikt.
Informatie/aanmelden: https://damesvanoostland.lions.nl/