Bleiswijk - Het speelschema van festival Jazz in 't Web is bekend. Tijdens het festival op 24 juni spelen in totaal vijf van de beste Nederlandse jazzformaties: West Coast Bigband, ArtVark, Daan Kluwer Kwartet, Kenturah’s Kitchen en RED! De West Coast Big Band opent het festival om 15.00 uur. Dit gezelschap werd al een aantal maal uitgeroepen tot beste bigband van Nederland. Daarna is het om 16.45 uur de beurt aan Artvark. Dit kwartet speelt geregeld op grote Nederlandse jazzpodia én internationale jazzfestivals. De derde act het Daan Kluwer Kwartet is om 18.15 uur aan de beurt. Dit gezelschap zoekt de grenzen op van zowel eigen composities als jazz standards.
Kenturah’s Kitchen speelt vanaf 19.45 uur avontuurlijke hedendaagse jazz, met invloeden uit onder meer de rock, klassieke en afrocubaanse muziek. Jazz in ’t Web wordt afgesloten door RED! dat om 21.15 uur zal optreden. De debuut-cd van dit gezelschap (met onder meer Ellister van der Molen) kreeg lovende kritieken van onder meer jazzglossy Jazzism.
Theater ’t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk. Kaarten zijn te koop via www.theatertweb.nl en kosten € 30,00. Bezoekers kunnen tijdens het festival eten en drinken kopen.